Wat is So Far?

So Far is het leer-/werkbedrijf van ADB RADAR, waar jongeren worden opgeleid tot mensen die de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen sociale omgeving. Door middel van training, coaching, begeleiding en activiteiten groei je binnen So Far. Als mens, als student, als vriend, als collega, als neef, buur, oom, enz. enz
Visie
Een maatschappij waarin een ieder in staat is om verantwoordelijkheid te nemen voor de omgang van jouw sociale omgeving.
Missie

Ben je sociaal gevoelig, help je graag een ander en krijg je pijn in je buik van oneerlijkheid? Meld je dan als stagiaire of vrijwilliger bij So Far. Wij willen de wereld verbeteren door mensen bewust te maken van omgangsvormen. Acties op te zetten tegen pesten, discriminatie, uitsluiting, maar vooral voor respect en meer begrip onderling. We weten het allemaal, beoordeel een boek niet op de kaft, maar is dat ook zo makkelijk. Als wij het goede voorbeeld kunnen geven zijn we al een hele stap verder. Sluit je aan bij So Far en wordt onderdeel van een groep die opkomt voor respect.